PRIVACY STATEMENT
HR-Webdesign helpt kleine tot middelgrote bedrijven en particulieren met het realiseren van hun visitekaartje op internet. Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website.


U kunt hier veilig betalen met ideal.
Klik op het logo voor meer info.
iDEAL en creditcard
Privacy

HR-Webdesign respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om op een snelle en zorgvuldige manier u optimaal van dienst te kunnen zijn.
Uw gegevens worden vastgelegd voor de uitvoering van uw opdracht. Deze gegevens worden primair gebruikt voor het contact met de klant en ten behoeve van administratieve doeleinden.

Uw gegevens kunnen ook door HR-Webdesign, of zorgvuldig geselecteerde derden, worden gebruikt om u te informeren over relevante diensten. Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u contact met ons opnemen.
Gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten.

De door u aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze en wordt derhalve niet aan derden verstrekt.
HOME  |  BEDRIJFS PROFIEL  |  NIEUWS  |  SERVICES  | PARTNERS  |  PORTFOLIO  |  PRIVACY


                                          HR-Webdesign"    All Rights Reserved    E-Mail: info@hrwebdesign.nl
Copyright 2007-